Om Matterhorn

Matterhorns kollektion erbjuder ytterplagg för alla tillfällen, både till arbete och fritid. Vi jobbar med bra och moderna material samt klassiska tidlösa modeller.
Alla våra kläder är anpassade för att med färg och tryck förbättra bilden av ditt företag. Det är viktigt för att skapa den identitet som representerar ditt företag.

Era medarbetare är en mycket viktig del och en förlängning av din logotyp. Ofta är de länken mellan företaget och era kunder.
Gemensam och genomtänkt klädsel visar en uppenbar koppling av de människor som arbetar tillsammans.

En jacka är ett populärt och mycket effektivt sätt att stärka motivationen bland medarbetare på arbetsplatsen och samtidigt visa företagets logotyp eller budskap.

Matterhorn jackor

Matterhorn, ett berg känt för sina unika siluett och rena linjer, ligger mellan Schweiz i norr och Italien i söder, precis bredvid den populära skidorten Zermatt. Vi har namngett vårt varumärke efter detta berg. Våra plagg kommer snabbt bli en favoritdel av din garderob, och vår ständiga produktutveckling innebär att kunderna kommer tillbaka för att få ta del av hela kollektionen. Vad är skillnaden mellan en jacka och en annan? Detaljer, form, stil, känsla och material. Det finns många parametrar som gör jackan du bär till en favorit. Vi på Matterhorn har lyckats skapa jackor som är väldigt bekväma att bära och fylla sin funktion på bästa sätt.